Van alle artiesten is Justin Bieber het populairste gespreksonderwerp op Twitter. Hij genereert volgens het sociale mediumplatform de meeste tweets, maar wordt op de voet gevolgd door Niall Horan, Harry Styles en Liam Payne van One Direction die de tweede, derde en vierde plek bezetten.

Ariana Grande, Demi Lovato en Lady Gaga staan eveneens in de ranglijst van meest besproken artiesten op Twitter, net als Beyoncé, Louis Tomlinson en Taylor Swift.

Uit het jaarrapport van Twitter blijkt dat Katy Perry dit jaar de meeste volgers verwelkomde. Ze verzamelde dit jaar dertien miljoen volgers, waarmee ze in totaal op ruim zestig miljoen uitkomt.

Katy Perry is daarmee de artiest met de meeste volgers. Justin Bieber kreeg er elf miljoen bij en staat nu op 56 miljoen volgers. Taylor Swift staat op de derde plaats met 46 miljoen volgers, waaronder een aanwas van tien miljoen dit jaar.

Bruno Mars en de Red Hot Chili Peppers genereerden dit jaar de meeste tweets per minuut, namelijk 229.533 tijdens hun optreden in de pauze van de Super Bowl.

Het optreden van Imagine Dragons en Kendrik Lamar tijdens de Grammy's was goed voor 171.593 tweets per minuut. Op de derde plaats staat het optreden van Lorde tijdens de Grammy's met 146.083 tweets per minuut.