Voordat Claudia de Breij bij 3FM stopt met haar radioprogramma Claudia d'r Op, organiseert ze vrijdag 28 november eerst nog een reünie-uitzending met voorgangers Dolf Jansen en voormalig VARA-coryfee Jack Spijkerman. 

Het drietal gaat het programma samen presenteren, kondigt ze vrijdag aan op de zender.

Spijkerman en Jansen presenteerden in de jaren tachtig en negentig afwisselend De Steen en Been Show. Onderdeel van de cabareteske radioshow was dat Spijkerman gekke wensen van luisteraars in de uitzending vervulde.

Dit gebeurde onder het mom Heb je een wens, vraag het de VARA. Deze radiorubriek keert eenmalig terug ter gelegenheid van het naderende afscheid van Claudia de Breij.

Ophef

Ze riep luisteraars vrijdagmiddag op alvast wensen in te sturen via Twitter. In de reünie-uitzending wil De Breij ook terugblikken op hoogtepunten uit de programma's die Spijkerman en Jansen presenteerden. Spijkerman veroorzaakte in 2005 veel ophef toen hij de overstap maakte naar commerciële televisie.

De Breij maakte onlangs bekend dat ze op 12 december voor het laatst op 3FM te horen is in haar wekelijkse radioshow.

''Ik heb het altijd gezegd en dat heb ik ook gedaan toen ik begon bij 3FM: ik wil niet tot mijn veertigste op 3FM zitten. Ik vind dat ik gelijk had. Het is letterlijk mooi geweest'', vertrouwde de 39-jarige haar luisteraars toe.

Gerard Ekdom vult vanaf januari de plek van Claudia D'r Op in met zijn programma Effe Ekdom. Ekdom is al van maandag tot en met donderdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen op 3FM, hij krijgt daar vanaf het nieuwe jaar de vrijdagmiddag bij.