Zaterdag 1 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
frans bauer

Frans Bauer en Olcay Gulsen in 24 uur met...

Frans Bauer, Olcay Gulsen en Iceman Wim Hof behoren tot de gasten in het nieuwe seizoen van 24 uur met... dat Theo Maassen vanaf 28 november voor de tweede maal presenteert voor de VPRO. 
Door BuzzE

Dit maakte de omroep vrijdag bekend.

De Zwolse rapper Typhoon is de eerste gast die zich een etmaal lang met Maassen laat opsluiten in de tv-studio waar ze tot elkaar zijn veroordeeld. Typhoon maakte dit zelf wereldkundig in De Wereld Draait Door, waar hij te gast was als huisband. Typhoon heeft de opnames er net op zitten en noemde dit een knotsgekke ervaring.

Overige gasten komend seizoen zijn islamitisch prediker Abdul-Jabbar van de Ven en acteur Jeroen van Koningsbrugge. Schrijfster Myrthe van der Meer is ook te gast. Zij brak in 2012 door met het autobiografische boek PAAZ over de vijf maanden die ze doorbracht op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Begin volgend jaar verschijnt het vervolg UP.

Theo Maassen mag in het extra lange seizoen van 24 uur met... acht afleveringen maken. De uitzendingen zijn vanaf 28 november te zien op NPO 3, rond 20.25 uur. De VPRO maakt in een later stadium de achtste gast bekend.


Lees meer over:

24 Uur met

Aanbevolen artikelen