Zondag 25 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Kluun, Victoria Koblenko en Dione de Graaf trekken door Israël

Schrijver Kluun (foto), actrice Victoria Koblenko en sportpresentatrice Dione de Graaf doen mee aan het EO-programma Sterren van Bethlehem. 
Door BuzzE

Dat maakt de EO vrijdag bekend.

Samen met cabaretier Roué Verveer, journalist Wouke van Scherrenburg en BNN-presentator Filemon Wesselink treden zij in de voetsporen van Jozef en Maria en maken ze de reis van Nazareth naar Bethlehem.

'Reisleider' en presentator is Bert van Leeuwen. ''Onderweg doet het gezelschap plaatsen aan die een belangrijke rol hebben gespeeld in het leven van Jezus'', aldus de EO. ''Wat betekent kerst voor hen en wat voor gevoel brengt reizen door Israël boven?'' De eerste aflevering van Sterren van Bethlehem is op vrijdag 12 december te zien op NPO1.

Nieuwe programma's

De EO brengt nog meer BN'ers op het scherm in het muziekspektakel Kerstfeest op de Dam, waarvoor Willeke Alberti, Jamai Loman en Thomas Berge al hun medewerking hebben toegezegd. In Messiah Masterclass laten bekende Nederlanders hun klassieke zangtalent testen in het muziekstuk van Händel.

Tooske Ragas presenteert het voorjaarsprogramma Van Hollandse bodem. Zes koppels kweken in hun moestuin de mooiste bloemen en de lekkerste groente om deze aan de jury voor te leggen en te verwerken in een smakelijk recept.

Aanbevolen artikelen