Meer kijkers voor Chantal Janzen dan Maestro

Het nieuwe RTL4-programma Chantal blijft slapen ging donderdagavond met 1,5 miljoen kijkers van start. Alleen het NOS Journaal en Goede tijden, slechte tijden trokken meer kijkers.

Dat blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.

In haar nieuwe programma Chantal Janzen blijft slapen logeert de presentatrice bij bekende Nederlanders als Humberto Tan, Halina Reijn, Dirk Zeelenberg, Carlo Boszhard, Tijl Beckand en Peter Jan Rens. Ondertussen vraagt ze hen het hemd van het lijf.

De nieuwe documentaireserie Rondkomen in de Schilderswijk begon donderdag met 1,4 miljoen kijkers, goed voor een vijfde plek in de ranglijst van best bekeken programma's, na De Wereld Draait Door. Op de zesde plek in de kijkcijferlijst staat Maestro met gemiddeld 1.258.000 kijkers.

In de eerste aflevering van het tweede seizoen van de dirigeershow was te zien hoe schrijfster Susan Smit als eerste afviel en zanger Frans Duijts van het 65-koppig Balletorkest nog een tweede kans krijgt om het dirigeren onder de knie te krijgen.

Veel Maestro-kijkers bleven plakken bij AVROTROS op NPO1, want 1.217.000 kijkers zagen hoe Jort Kelder met een nieuw seizoen begon van zijn programma Hoe heurt het eigenlijk.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie