Als Surprise, Surprise een tweede seizoen krijgt bij SBS6, dan zal dat opnieuw met Do, Henny Huisman en Airen Mylene zijn. SBS6 is juist zeer tevreden over de rolverdeling.

Een woordvoerder van de zender reageert hiermee op een verhaal in Story, waarin Henny Huisman zegt niet langer een bijrol te willen naast Do.

"Als ze straks zeggen dat ze een nieuwe serie Surprise Surprise willen maken vind ik dat heel fijn, maar dan zal ik wel eerst eerlijk vertellen hoe ik erover denk", zei Huisman in Story.

"Ik wil best een duopresentatie met Do doen, maar ik wil niet meer in de rol van een soort bijwagen. Maar ik kan de presentatie ook best alleen doen, laat mij maar lekker aanklooien. Misschien klinkt het nu of ik Do onderuit wil halen, maar dat is absoluut niet de bedoeling. Do is een heel mooi en lief vrouwtje, maar geen echte presentatrice."

Kans

De kans is groot dat Surprise Surprise een tweede seizoen krijgt. "SBS6 is blij met het succes van Surprise Surprise en onderzoekt altijd naar de mogelijkheid om een succesformule te verlengen", zegt de woordvoerder van de zender.

"SBS6 is juist zeer tevreden over de rolverdeling, inhoud en vorm van het eerste seizoen van Surprise Surprise en dat heeft zich ook geuit in het aantal kijkers en de positieve reacties. Do heeft bewezen een dergelijk programma goed te kunnen dragen en Henny en Airen hebben haar daarbij perfect ondersteund. Wanneer het programma terugkeert, zou dat dus op dezelfde manier zijn."