Maandag 8 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Koeien

Belgische Boer Zoekt Vrouw loopt uit op 'fiasco'

Het tiende seizoen van het Belgische Boer Zoekt Vrouw is uitgelopen op een 'fiasco'. 
Door NU.nl/Eke Bosman

Dat schrijft het Vlaamse weekblad StoryIn het programma worden boeren en boerinnen gekoppeld aan vrijgezelle mannen of vrouwen. 

Bij de jubileumeditie van Boer Zoekt Vrouw zijn namelijk bijna alle boeren alleen achtergebleven. Zo stopte boer Patrick als eerste.

Hij hoopte namelijk op jongere kandidates, met wie hij nog kinderen kon krijgen.

Zijn dochter Kelly, die ook deelnam aan het programma, was juist verliefd op een Waalse man geworden. De man in kwestie deed echter helemaal niet mee aan het programma.

Geen klik

Dat waren niet de enige boeren bij wie het anders ging dan door de programmamakers gepland. Boerin Nathalie stuurde al snel haar beoogde man naar huis, toen bleek dat hij de verwachtingen van haar niet kon inlossen.

Ook waren er kandidaten die vrijwillig stopten. Boer Luc kreeg te maken met het vertrek van Angelique, daarnaast had Kitty geen klik met boer Ruben en vertrok ze ook al vrij snel. Vervolgens stuurde boer Ruben zijn overige kandidate naar huis.

Tegenover Story laat VTM weten dat de zender niet teleurgesteld is. "Iedereen weet dat liefde zich niet laat leiden. Het geluk van onze boeren primeert", aldus de woordvoerder.

Aanbevolen artikelen