Irene Moors gaat een nieuw tv-programma presenteren. De 47-jarige presentatrice gaat met Geef Mij Nu je Angst aan de slag voor RTL.

Dat weet RTL Boulevard.

Het programma gaat over mensen met een angst- en/of dwangstoornis. Moors geeft toe dat het programma erg lijkt op het programma Levenslang met Dwang, maar er is volgens haar in elk geval één groot verschil.

"Wij reizen niet naar Thailand af, wij blijven thuis. Daardoor kunnen we ook familie en vrienden in het programma betrekken."

Moors werkt donderdag precies 25 jaar bij RTL. Het hoogtepunt van haar televisiecarrière is nog steeds het kinderprogramma Telekids, vertelt de jubilaris in RTL Boulevard.

"Als mensen mij vragen wat mijn mooiste tv-tijd is, zeg ik nog steeds Telekids." Moors presenteerde Telekids van 1989 tot 1999 met Carlo Boszhard en dat beviel uitstekend. "Omdat het pionieren was, het was mijn eerste programma dat ik alleen mocht samenstellen en wat een enorm succes werd."

Bovendien werd toen het fundament gelegd voor een hechte vriendschap en diverse vruchtbare samenwerkingen met Boszhard. "We hebben elkaar helemaal gevonden, dus het is ook heel dierbaar. En er zijn nog heel veel mensen die met zoveel plezier aan Telekids terugdenken."