Nikkie Plessen (29) is teruggekeerd op televisie als lifestyledeskundige bij RTL Boulevard, maar haar gezin en haar kledinglabel hebben voorrang op haar tv-carrière.

Een nieuw programma presenteren lijkt haar dan ook niets.

In het AD vertelt Plessen dat ze absoluut niet zit te wachten op een aanbod voor een presentatieklus. "Als je me tien jaar geleden had gevraagd of ik Expeditie Robinson wilde presenteren had ik ik gelijk ja gezegd. Nu niet meer, ik wil dat helemaal niet meer."

Af en toe aanschuiven als deskundige bij RTL Boulevard ziet ze als een leuk extraatje. "Dat pas bij datgene wat ik doe."

Kledinglabel

De als actrice begonnen Plessen verdween vrij abrupt uit de spotlights. "Samen met RTL kwam ik tot de conclusie dat het beter was om me te richten op waar mijn hart écht naar uit gaat: mijn kledinglabel Nikkie."

Het team van Nikkie groeide in twee jaar uit naar ongeveer veertig man personeel. "Daar geniet ik meer van dan van tv-programma's presenteren."

In oktober verwacht ze haar tweede kind, maar ondanks de drukte van haar bedrijf staat haar gezin boven alles. "Mijn kantoor zit dicht bij huis, dus ik ben altijd op tijd thuis voor het eten. Ik voel me erg goed, ik krijg juist veel energie van een zwangerschap."