Chris Rock heeft talkshowhost Seth Meyers donderdagavond verrast bij Late Night. Meyers was bezig met zijn openingsmonoloog, toen de komiek het podium opliep en hem van achteren besloop.

De presentator was blijkbaar niet op de hoogte van het bezoek van Chris Rock, want hij schrok zichtbaar. "Mijn hemel", reageerde Meyers lachend. "Wat doe je? Wat een verrassing!"

Rock bleef erbij toen Meyers een aantal grappen voorlas, waarbij de komiek opzettelijk overdreven reageerde: hij lag letterlijk op de vloer van het lachen. Volgens TheWrap was Rock te gast bij een ander programma, The Tonight Show, en besloot hij even bij Late Night naar binnen te wandelen. Bij Late Night zou niemand op de hoogte zijn geweest van Rocks komst.

Overigens stak Meyers in zijn programma eerder deze week het Nederlands elftal een hart onder de riem. Hij zei een diepe passie te hebben voor het Nederlands elftal, omdat hij een paar jaar in Amsterdam heeft gewoond.

Hij richtte zich tot 'alle Saskia's, Jips en Jannekes, Martijns en Marjoleins' en zei in het Nederlands: "Ik wil dit voor jou."

Bekijk het fragment: