Het reisprogramma 't Is hier fantastisch komt eind augustus terug op de televisie. SBS6 gaat het uitzenden en Beau van Erven Dorens wordt de nieuwe presentator.

Dat maakt de zender woensdag bekend. Van 1995 tot 2001 was 't Is hier fantastisch te zien op RTL4.

Toenmalig presentator Ursul de Geer bracht in beeld hoe Nederlanders op diverse plekken in het buitenland hun vakantie vierden.

Van Erven Dorens neemt het stokje van hem over en volgens De Geer is dit een goede keuze. "Wie kan mij nou beter opvolgen dan Beau? Hij kan zich in nagenoeg iedere situatie verplaatsen en benadert mensen altijd met een open en eerlijk vizier", aldus de oud-presentator in een reactie.

De eerste aflevering is op vrijdag 22 augustus te zien bij SBS6 om 21.30 uur.

Supriseshow

't Is hier fantastisch is niet het enige programma dat SBS6 terugbrengt op de televisie met Van Erven Dorens. Hij gaat ook een nieuwe versie van De Supriseshow presenteren, waarbij ook oud-presentator Henny Huisman een rol krijgt.

Even leek het erop dat De Supriseshow geen doorgang zou vinden. De 43-jarige Van Erven Dorens zou er geen zin meer in hebben vanwege de negatieve publiciteit rond het nieuws dat hij het gaat presenteren in plaats van Huisman. Maar hij liet vrij snel weten dat er geen sprake is van twijfel om het programma te gaan doen.