De eerste uitzending van een nieuw seizoen Knevel en Van den Brink heeft maandag 590.000 kijkers getrokken. De talkshow legde het daarmee af tegen het 'concurrerende' programma RTL Late Night van Humberto Tan.

Dat programma wist 875.000 mensen te boeien. Het programma staat daarmee op de tiende plaats van best bekeken programma's van maandag, zo meldt de Stichting Kijkonderzoek (SKO).

Knevel en Van den Brink losten maandag Pauw & Witteman af. Na acht jaar kwam vrijdag een einde aan het praatprogramma van Jeroen Pauw en Paul Witteman, die komend televisieseizoen hun eigen weg gaan.

Hun laatste uitzending werd vrijdag door bijna 1 miljoen mensen bekeken.

De soapserie Goede Tijden Slechte Tijden scoorde maandag het best met ruim 2 miljoen televisiekijkers.

Thé Lau

Humberto Tan maakte dinsdagochtend in het radioprogramma Evers staat op bekend dat op donderdag 5 juni de uitzending van RTL Late Night aan de zieke zanger Thé Lau gewijd wordt. "We gaan een special maken voor hem, met allemaal mensen om hem heen."

"BLØF komt zingen voor hem en Lange Frans. We zijn er op dit moment nog mee bezig", vervolgt Tan die ook zegt graag iets te willen doen voor het Antonie van Leeuwenhoek-ziekenhuis. Thé Lau komt zelf ook, hij maakte onlangs bekend dat hij niet lang meer te leven heeft.

Acht memorabele momenten uit Pauw & Witteman