De televisieserie Kinderen geen bezwaar krijgt een vervolg in de Nederlandse theaters.

Theaterproducent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment maakte dinsdag bekend een toneelkomedie te maken van de VARA-serie die vorig jaar stopte na negen succesvolle seizoenen.

Alfred van den Heuvel kruipt opnieuw in de huid van Gerard van Doorn. En ook Gürkan Küçüksenturk keert als Sinan terug in de toneelversie. Daarnaast zijn er rollen weggelegd voor Kiki Classen en Renée van Wegberg.

Haye van der Heyden neemt het script en de regie voor zijn rekening. Haye schreef alle 210 afleveringen van de tv-serie.

September

''Ik heb jarenlang met veel plezier aan de tv-komedie gewerkt. Het was een uitdaging een leuk script te schijven dat de uitstraling van de serie behoudt, maar tegelijkertijd ook goed in het theater past en iets nieuws brengt. Ik denk dat ik kan zeggen dat dit is gelukt!”

Kinderen geen bezwaar is vanaf september door heel Nederland te zien in de theaters. Producenten Ruud de Graaf, Hans Cornelissen en Suzanne van Dommelen brengen naast dit toneelstuk onder meer de reprise van De Jantjes, de musical Heerlijk duurt het langst en de muzikale Franse chansonavond Vive la France naar de theaters.