Boer zoekt Vrouw Internationaal is verkozen tot beste liefdesprogramma in de derde Televizier-verkiezing. Het programma is daarmee zeker van een plaats op de selectielijst voor de Gouden Televizier-Ring 2014.

De Televizier-verkiezing is een publieksprijs en bedoeld om het publiek meer invloed te geven op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring.

De populaire show van presentatrice Yvon Jaspers is met een ruime meerderheid gekozen. Uiteindelijk wist Boer zoekt Vrouw Internationaal 33 procent van de stemmen op Televizier.nl binnen te halen, aanzienlijk meer dan nummer twee Memories (17 procent) en nummer drie Love is in the Air (eveneens 17 procent).

Overigens komen die twee shows ook op de selectielijst voor de Ring te staan.

Terechte winnaar

Volgens redactiechef Jeroen de Goeij van de Televizier is Boer zoekt Vrouw Internationaal een terechte winnaar. "Het programma eindigt vaak hoog in de Ring-verkiezing en is al twee maal eerder genomineerd voor deze prijs."

Opvallend genoeg gaan de drie beste liefdesprogramma's allemaal over liefdes in het buitenland. "Het is blijkbaar leuk om naar liefde over de Nederlandse grens te kijken", aldus De Goeij.