Dinsdag 16 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Dennis Weening had bezwaren tegen The Pain Game

Dennis Weening stond helemaal niet achter bepaalde opdrachten die kandidaten moesten uitvoeren in spelprogramma The Pain Game. 
Door Novum

"Van alle programma's die ik ooit heb gepresenteerd, heb ik bij The Pain Game het vaakst in de clinch gelegen", zegt Weening in Nieuwe Revu. "Met anderen en met mezelf."

In The Pain Game, dat Weening in 2011 presenteerde, moesten deelnemers 'straffen' uitvoeren als pindakaas uit de oksel van een zwerver likken of tongzoenen met een tandeloze opa.

"Ik stond wel achter het programma, maar sommige straffen die we uitdeelden vond ik te gemakkelijk of gewoonweg te stom", aldus Weening. "Het resultaat was dat je het bij straffen waar ik het niet mee eens was, duidelijk aan mijn kop zag."

De 37-jarige Weening is momenteel op tv met het programma The Hit, dat vooralsnog weinig kijkers trekt. "Ik was er na die eerste uitzending wel ziek van", zegt de presentator. "Maar ik vind het wel echt een heel goed programma. Dat vond ik van The Pain Game niet altijd en dat is echt een heel ander gevoel."


Lees meer over:
Dennis Weening

Aanbevolen artikelen