Maandag 15 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Wie is de Mol

Juniorversie Wie Is de Mol? trekt ruim 200 duizend kijkers

Wie Is de Mol? Junior wist zondagavond weinig kijkers te boeien. Het programma, waarin kinderen tussen twaalf en vijftien jaar op zoek gaan naar de saboteur, trok 244.000 kijkers.
Door Novum

Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. De volwassen versie, die ook wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers, weet dit seizoen gemiddeld meer dan twee miljoen kijkers te boeien.

Voor het RTL 5-programma The Hit kropen nog minder mensen voor de buis. De show waarin liedjesschrijvers hun nummers aan artiesten pitchen wist slechts 128.000 kijkers te boeien.

Dat betekent dat de verhuizing het programma vooralsnog geen goed heeft gedaan. De show ging twee weken geleden op maandag met 255.000 kijkers van start. Om meer kijkers aan te trekken verhuisde de show een week later naar zondag, maar dat hielp niet.

Het aantal kijkers daalde zelfs sinds vorige week. Toen stemden nog 156.000 mensen af op The Hit.

De meeste mensen (2,8 miljoen) keken zondag naar het Achtuurjournaal, gevolgd door Studio Sport Eredivisie met ruim 2,7 miljoen kijkers. De top drie wordt gecompleteerd door Miljoenenjacht, met bijna 2,3 miljoen kijkers.


Lees meer over:

Kijkcijfers

Aanbevolen artikelen