Het nieuwe seizoen van het RTL4-programma Pro Deo ging dinsdagavond van start met 1.115.000 kijkers. 

Het derde seizoen van Welcome Home op RTL4 volgde met 1.043.000 kijkers, blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek (SKO).

In Pro Deo, gepresenteerd door Martijn Krabbé, zetten topadvocaten Jan-Hein Kuijpers, Mariëlle van Essen, Cees Korvinus en Oscar Hammerstein zich belangeloos in om een lang slepend conflict op te lossen. In Welcome Home pakt Natasja Froger de huizen aan van mensen die altijd klaar staan voor een ander.

Het nieuwe experimentele datingprogramma Adam zkt. Eva, waarin singles elkaar naakt ontmoeten op een onbewoond eiland, begon dinsdagavond op RTL5 met 806.000 kijkers.

Supermodel

Het nieuwe RTL5-programma I Can Make You A Supermodel komt met 431.000 kijkers niet voor in de lijst van 25 meest bekeken programma's, die wordt aangevoerd door het NOS Journaal (2,3 miljoen kijkers), Goede tijden, slechte tijden (2 miljoen kijkers) en de Rijdende Rechter (1,6 miljoen kijkers).

In I Can Make You A Supermodel gaat de Amerikaanse modellenscout Paul Fisher in Nederland op zoek naar vrouwen om er samen met zijn team internationale supermodellen van te maken.