Cabaretière en actrice Yora Rienstra kijkt uit naar het nieuwe VARA-programma op Radio 2 dat ze vanaf zondagavond presenteert. Ha! Die Yora draait om cabaret, kleinkunst, musical en Nederpop.

Het programma komt in de plaats van Sara op Zondag. Cabaretière Sara Kroos kan de presentatie van haar wekelijkse radioprogramma niet langer combineren met haar drukke werkzaamheden in het theater en op televisie, liet de VARA maandag weten.

Rienstra: ''Als cabaretière heb ik veel affiniteit met Nederlandstalige kleinkunst, theater en popmuziek. Ik voel me met dit programma dan ook als een vis in het water. Het leuke is dat de luisteraar zelf ook zijn of haar verzoekjes aan mij door kan geven."

"Het wordt voor zowel de liefhebber als de nieuwkomer een fris en vrolijk programma om naar te luisteren.'' Ze hoopt ermee een zondagavondgevoel te creëren. ''Ik kan niet wachten.''

Yora Rienstra won in 2009 de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival. Ze was op tv te zien in onder meer De Wereld Draait Door, De Slimste Mens, Toren C, De Dino Show en Divorce.