All You Need Is Love en The Voice of Holland maken op 3 maart kans een TV-beeld te winnen. Beide programma's zijn, net als Ik Hou van Holland, genomineerd in de categorie beste grote showprogramma. 

Dat maakt de organisatie maandag bekend.

Linda de Mol vindt het erg leuk om te zijn genomineerd. "Dat je lof van je vakbroeders krijgt is geweldig. Heel erg leuk", reageert de presentatrice.

De Mol durft haar kansen tijdens de prijzenregen in de Kromhouthal in Amsterdam niet in te schatten. "Ik heb geen idee, maar ik zou het wel heel leuk vinden."

De televisievakprijs werd vorig jaar in het leven geroepen. Toen werd de award alleen overhandigd aan De Beste Singer-Songwriter, voor het beste nieuwe format. Dit jaar zijn de programma's De Kwis, Rapport voor mijn Ouders, Verslaafd, Weet Ik Veel en Welkom bij de Kamara's genomineerd in die categorie.

Amusement

Ook de genomineerden voor beste amusement werden onthuld. Zo maken De Kwis, Heel Holland Bakt en The Passion kans op een prijs. Onder meer Hart van Nederland gaat mogelijk naar huis met de award voor beste actuele programma.

De TV-beelden zijn de opvolger van de opgeheven Beeld & Geluid Awards. De andere nominaties in categorieën als beste reality, beste presentator en beste dramaserie worden maandagavond bekendgemaakt. De jury bestaat naast voorzitter Van der Ham uit verschillende vakjury's en een webjury.