Nederland 1, 2 en 3 kampten dinsdagavond met een storing. Rond 19.20 uur begonnen de problemen met haperingen van het beeld en geluid dat wegviel, later ontbraken alleen nog logo's, ondertitelingen en STER-filmpjes. 

Om 22.06 uur was alles weer opgelost, zo meldde de Nederlandse Publieke Omroep (NPO).

Op Nederland 3 en Nederland 1 ging het beeld ook korte tijd op zwart. Het achtuurjournaal begon op tijd, maar ondervond ook meerdere malen hinder.

Volgens een woordvoerster van de NPO waren de problemen ontstaan door een storing in de computer die uitzendingen van bijvoorbeeld zenderlogo's en STER-filmpjes voorziet.

Toen de beelden vanaf 20.15 uur werden omgeleid via een andere computer, waren de uitzendingen weer te zien. Alleen logo's en reclame ontbrak. Wat de storing precies heeft veroorzaakt, wordt nog onderzocht. De publieke radiozenders waren de hele avond gewoon in de lucht.

De eerste zondagavond van november waren de zenders van de publieke omroep ook al een tijdlang uit de lucht, toen door een stroomuitval in Hilversum na een test van de noodstroomvoorziening. Na ongeveer een half uur was Nederland 1 weer in de lucht, Nederland 2 en 3 volgden in de loop van de nacht. Ook op de radio bleef het een tijdlang stil.