Robbie Williams is te gast in College Tour. De Britse zanger wordt donderdag 17 oktober aan de tand gevoeld door Twan Huys en studenten. Het interview wordt een dag later uitgezonden.

"We ontvangen hem in de poptempel van Nederland, Paradiso", licht de presentator van het NTR-programma vrijdag toe in de ochtendshow van Giel Beelen.

De programmering van het huidige seizoen van het NTR-programma was eigenlijk al rond, maar onlangs kwam plots het telefoontje binnen dat Williams beschikbaar is.

Door de ingelaste uitzending met de zanger schuift de uitzending met Amerikaanse comédienne Ruby Wax een week door. Naast Williams en Wax ontvangt Huys dit seizoen ook nog het Pakistaanse meisje Malala Yousafzai.

Williams brak op zijn 16e door met de succesvolle boyband Take That. Die verkocht maar liefst 25 miljoen albums. In 1995 ging de zanger alleen verder, stortte hij zich op drank en drugs en kwam vervolgens twee jaar later met zijn eerste album Life Thru A Lens.

Het nummer Angels was zijn internationale doorbraak als soloartiest. Dit jaar nog was Williams in de Amsterdam Arena met zijn Take The Crown Tour.