John van den Heuvel vindt de invalshoek die door KRO's Brandpunt Reporter voor de reportage over Badr Hari is gekozen een 'bijzondere' keuze.

John heeft er niets op tegen dat het optreden van de politie en de beveiliging na het incident in de Arena tegen het licht worden gehouden, maar de manier waarop dat is gedaan vindt hij onzorgvuldig.

"Brandpunt las het volledige dossier en kwam tot de conclusie dat de recherche faalde. Daartoe werden een forensisch onderzoeker en een oud-rechercheur voor de camera gehaald, die nogal moeilijk als objectieve deskundigen mogen worden beschouwd. Insiders weten dat dit tweetal al jaren in onmin leeft met politie en justitie. Het duo vond het kennelijk nodig wat oude rekeningen te vereffenen", schrijft John in zijn column voor AD.

"Natuurlijk mag kritiek worden geleverd, maar de badinerende en kwetsende manier waarop de twee probeerden het onderzoek onderuit te schoffelen, zegt meer over het duo dan over het onderzoek", vervolgt hij. "Ik las het lijvige dossier ook en vind dat het met die 'vele fouten' erg meevalt."