Televisiezender Veronica gaat de voor het internet gemaakte serie Max and Billy's Drill Machine Girl uitzenden op televisie. 

De serie is het afgelopen jaar gemaakt voor het internetkanaal van MovieZone, het landelijke filmeducatieproject van filminstituut Eye. De tien afleveringen zijn vanaf 5 oktober te zien op Veronica.

In Max and Billy's Drill Machine Girl dromen tieners Max (Steef de Bot) en Billy (Nick Golterman) van een carrière als regisseur.

Samen met hun mooie hoofdrolspeelster Sarah (Lisa Smit) slaan ze de handen ineen om samen de allertofste horrorfilm ooit te maken. Alsof het produceren van een lowbudget-film nog niet lastig genoeg is, worden ze ook nog eens allebei verliefd op Sarah.

De reacties op het resultaat waren zo positief dat Veronica besloot de reeks aan te kopen en ook op televisie uit te zenden. De afleveringen zijn al vanaf 30 september wekelijks te zien op de website van MovieZone. Veronica volgt een week later. Bijrollen in de serie zijn er voor acteurs Audrey Bolder, Bart Klever en Jim Deddes.