Zondag 25 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Ruben Nicolai op Televizier Gala 2010

Talkshow Ruben Nicolai krijgt vervolg

De talkshowquiz R.U.B.E.N. van Ruben Nicolai krijgt vanaf 29 september een vervolg op de Nederlandse televisie. Dat heeft een woordvoerder van BNN dinsdag gemeld. 
Door Novum

Het programma werd vorig jaar uitgezonden tijdens de TV Lab-week en wordt nu voortgezet omdat het een van de best beoordeelde programma's was, aldus de zegsvrouw.

In het programma ontvangt Nicolai drie bekende Nederlanders, die vragen moeten beantwoorden en opdrachten moeten uitvoeren. Nicolai zelf is ook kandidaat, vertelde de woordvoerder. Er zijn nog geen BN'ers benaderd voor het programma. Het programma telt acht afleveringen en wordt in september opgenomen.

R.U.B.E.N. werd vorig jaar tijdens TV Lab voor het eerst uitgezonden. Toen waren mode-ontwerpster Olcay Gulsen, rapper Gers Pardoel en politicus Frits Huffnagel te gast.

Tijdens de TV Lab-week kunnen omroepen ideeën voor nieuwe programma's voorleggen aan kijkers. TV Lab duurt dit jaar van 12 tot en met 16 augustus en toont onder meer de programma's Ali B en de 40 Wensen, Crowdfunders en Vechtersbazen.


Lees meer over:

Ruben Nicolai

Aanbevolen artikelen