Paula White heeft haar excuses aangeboden aan de luisteraars van BBC Radio Stoke voor haar laatste uitzending die ze dronken en onsamenhangend presenteerde.

Na een half uur werd ze van de regionale zender gehaald.

Donderdag heeft ze excuses betuigd voor haar gedrag van bijna 3 weken geleden. Ze zei dat ze spijt had van haar optreden. ''Na 6,5 jaar was het een verschrikkelijke inschattingsfout om die dag op zender te gaan'', vertelde ze de luisteraars van de ochtendshow.

''De laatste maanden zijn moeilijk voor me geweest en wie me kent weet dat ik het hart op de tong heb, maar achteraf gezien had ik die dag niet moeten presenteren.''

Sms

In haar afscheidsshow erkende ze na een sms van een luisteraar dat ze wel een paar drankjes had gehad, maar niet dronken was.

''Ik heb mijn familie, vrienden en collega's in verlegenheid gebracht en daar wil ik mijn excuses voor aanbieden'', zei ze donderdag. Binnenkort keert ze terug op de zender met en nieuwe zaterdagochtendshow. ''Mevrouw White heeft spijt betuigd en we hebben een streep gezet onder de kwestie'', licht een woordvoerder van de BBC toe op de website van de Britse omroep.