De Spice Girls zijn op zoek naar een vervanger voor Victoria Beckham.  

Volgens Mirror gaan Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Chisholm en Melanie Brown in een talentenjacht op zoek naar de nieuwe Posh Spice.

De winnaar van het televisieprogramma mag volgend jaren toeren met de Spice Girls. Het initiatief voor de show zou komen van Halliwell, oftewel Ginger Spice.

Die laatste wil dolgraag dat de meidenband weer bij elkaar komt om op tournee te gaan. Helaas gooit Beckham roet in het eten. De vrouw van David Beckham liet weten nooit meer te willen zingen.

Modeontwerpster

''Je krijgt me nooit meer op een podium, alhoewel de meiden het wel blijven proberen'', zou Victoria twee weken geleden gezegd hebben tegen een vriendin. Posh Spice wil haar kostbare tijd liever stoppen in haar gezin en haar werk als modeontwerpster.

De talentenjacht moet gaan lijken op X Factor, waarbij de vier overgebleven bandleden gaan jureren. ''Ze zou er alles voor over hebben om dit project te realiseren'', zegt een bron over Halliwell. ''Ze heeft gesprekken gevoerd met productiebedrijven. Alles krijgt steeds meer vorm.''