RTL geeft geen toestemming voor internetsoap

RTL geeft geen toestemming voor de internetsoap De Blauwe Bank van De Telegraaf. Hierin zijn rollen weggelegd voor bekende soapies als Ruud Feltkamp en Pip Pellens.  

RTL is verrast en wil geen GTST-acteurs in de Telegraafsoap, meldt een woordvoerster van de omroep aan RTL Boulevard. De Telegraaf meldt al dertig afleveringen te hebben opgenomen.

Pim Wessels, Pamela Teves, Marloes van der Wel en Gaby Blaaser spelen eveneens rollen in de online soap die vanaf 22 maart te volgen is via de websites van De Telegraaf en Privé. Telegraafjournalist Wilma Nanninga prijst de eigen soap aan met de woorden liefde, seks, verdriet en intriges.

Elke maandag, woensdag en vrijdag om half twaalf 's ochtends zijn er nieuwe afleveringen van drie minuten te zien. De dramaserie gaat over een supermarkt, waar alle hoofdpersonen op de een of andere manier mee te maken hebben.

Pilot

RTL is verrast door het nieuws. “Tegen de betrokken acteurs is destijds gezegd dat het om een pilot ging. We gaan nu om tafel met de betrokken partijen, want RTL geeft hier geen toestemming voor”, zegt de woordvoerster. 

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie