AMSTERDAM - Een van de twee Australische dj's die een grap uithaalden met het ziekenhuis waar Kate Middleton lag, is weer aan het werk.

Dat schrijft de BBC. Michael Christian werd na het incident van de radio gehaald door 2Day FM, maar is nu aan de slag bij zusterstation Fox FM in Melbourne.

Zijn medepresentator bij 2Day FM, Mel Greig, zit nog steeds thuis. Verpleegster Jacintha Saldanha pleegde in december zelfmoord nadat Greig en Christian zich hadden voorgedaan als koningin Elizabeth en prins Charles.

Zo kregen zij informatie los over de zwangere Kate Middleton, die op dat moment in het ziekenhuis lag. Onlangs werd bekend dat de twee niet worden aangeklaagd omdat er geen bewijs is voor doodslag.

"We zijn blij dat Michael weer te horen is op de radio", reageert een woordvoerder van Southern Cross Austereo, waaronder 2Day FM valt. "We zien mensen graag weer aan het werk gaan als de tijd daar rijp voor is, en dat geldt nu voor Michael Christian. We kijken uit naar het moment dat ook Mel Greig weer terugkomt."