Peter van der Vorst verlengt contract bij RTL

AMSTERDAM - Peter van der Vorst heeft zijn contract met RTL wederom verlengd. De presentator en programmamaker tekende woensdag een nieuw tweejarig contract, laat RTL weten.

"Ik ben er trots op dat RTL wederom het vertrouwen in mij uitspreekt met dit mooie nieuwe contract", reageert Van der Vorst.

Voor RTL 4 maakt hij programma's als Van der Vorst Ziet Sterren, Mijn Leven in Puin en Gepest. Ook schuift hij geregeld aan in RTL Boulevard.

"Ik voel me thuis bij deze zender waar ik alle kansen krijg mezelf te ontwikkelen", reageert Van der Vorst. "De afgelopen zeventien jaar heb ik op presentatiegebied geen andere werkgever gehad."

Het nieuwe contract is voor Van der Vorst een mooi begin van 2013. "Een nieuwe koning en een nieuw contract, mooier kan dit jaar voor mij niet beginnen", jubelt de royaltydeskundige van RTL Boulevard.

Meer dan verheugd

Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL Nederland, is 'meer dan verheugd' met de krabbel van Van der Vorst. "Peter is een zeer veelzijdig man die zowel als presentator als programmamaker een grote bijdrage levert aan het succes van RTL."

Lees meer over:
Tip de redactie