Zaterdag 1 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Art Rooijakkers

Kijkcijferrecord voor Wie is de Mol?

AMSTERDAM - Een recordaantal kijkers heeft donderdagavond afgestemd op Wie is de Mol? De tweede aflevering van het dertiende seizoen trok 2,153 miljoen kijkers.
Door Novum

Daarmee verbetert de aflevering het kijkcijferrecord van de start van het twaalfde seizoen, dat vorig jaar januari 2,136 miljoen kijkers trok.

"Super!", reageert presentator Art Rooijakkers via Twitter. "Schijnt best bekeken Mol-aflevering ooit te zijn. Hulde voor de makers. En ook trots, pauw etc."

Joep van Deudekom, die in de aflevering van donderdag het veld moest ruimen, twijfelt of hij blij moet zijn met de hoge kijkcijfers. "Nou, mijn verdwijnen uit WIDM heeft in ieder geval een kijkcijferrecord opgeleverd. Weet nog niet of ik daar zo blij van word", grapte de cabaretier via Twitter.

Sabotageshow

Met het kijkcijferrecord is Wie is de Mol? het best bekeken programma van de donderdagavond, meldt Stichting Kijkcijferonderzoek vrijdag.

Het Achtuurjournaal, dat voor de sabotageshow te zien is op Nederland 1, volgt met ruim twee miljoen kijkers. Goede Tijden, Slechte Tijden maakt de top drie compleet met ruim 1,8 miljoen belangstellenden.


Lees meer over:

KijkcijfersWie is de Mol?

Aanbevolen artikelen