Linda de Mol blijft trots op rol 'covergirl'

AMSTERDAM - Linda de Mol is trots op het feit dat ze nog altijd op de cover staat van tijdschrift Linda. "Bij Vogue hebben ze elke maand een ander jong, dun topmodel."

"Bij Linda doen ze het met één middle aged, plus size model en zijn de covers minstens zo gevarieerd." Dit zegt de 48-jarige De Mol in de editorial van de honderdste editie van het blad.

Ze geeft dan ook een groot compliment aan alle makers van het blad. "Hoe knap van jullie om ze allemaal zo verschillend te maken en telkens compleet anders in te vullen", zegt De Mol.

"Om steeds datzelfde (verre van perfecte) hoofd totaal anders te fotograferen: als bejaarde, als stoeipoes, als Chinese, als Barbie, als zus van een kameel ..."

Ideeën

De Mol weet nog niet van stoppen met het blad en geeft aan nog vol met ideeën te zitten. "Ik wil nog als Marie-Antoinette op de cover met een korset en rode appelwangen. En een keer met een afrokapsel in een black issue."

Ze dagdroomt verder: "Ik wil George Clooney interviewen aan het Comomeer en samen met hem op de cover met de tekst 'Oh George'."

De LINDA ligt vanaf woensdag in de winkel

Lees meer over:
Tip de redactie