AMSTERDAM - Zangeres Do gaat presenteren. De 31-jarige zangeres mag vanaf 13 oktober voor SBS 6 op zaterdagavond Van je vrienden moet je ’t hebben aan elkaar praten.

"Kansen moet je pakken als ze voorbij komen. Je leeft maar één keer", zegt ze in De Telegraaf.

In het programma gaan bekende Nederlanders onder hypnose. "Ik denk dat de show genoeg in zich heeft om hoge ogen te gooien. Hoewel ik natuurlijk nieuw ben op de presentatiestoel, geloof ik wel dat ik met hier en daar een plaagstootje richting de kandidaten, een gezonde dosis menselijkheid én een goede chemie met de anderen op de goede plek zit."

Zakelijk gaat het Dominique van Hulst, zoals ze voluit heet, dus voor de wind. Maar ook privé gaat het, na een wat mindere periode, weer goed.

Do en Marc Verschoor trouwden in 2007, maar gingen na drie jaar uit elkaar. "Toch waren Marc en ik er beiden van bewust dat de mogelijkheid moest blijven bestaan ooit weer samen te komen. Voor ons was het op dat moment duidelijk niet de goede tijd om als echtpaar te leven."

Leeftijd

"Ik geloof dat bij ons leeftijd heeft meegespeeld: ik was 21 toen ik Marc leerde kennen. Dat is nu bijna tien jaar geleden. Tussen je twintigste en dertigste wordt juist de koers bepaald. Het is een heftige periode en daarom liep het mis. Maar we zijn nu tot de conclusie gekomen dat wij juist wel ons leven wilden delen. Dat we daartoe in staat bleken, maakt onze liefde krachtiger dan ooit tevoren."

Of ze elkaar nog eens het ja-woord gaan geven, weet Do niet. "We genieten nog zo erg van het geluk dat we opnieuw samen hebben gevonden. Niemand heeft er iets aan om nu vleugels op de hielen te hebben. We laten het leven op zijn beloop. Dan blijf je je verwonderen en genieten van alles dat op je pad komt. Dat is me alles waard."