André Kuipers en Desmond Tutu in College Tour

AMSTERDAM - Astronaut André Kuipers en Nobelprijswinnaar Desmond Tutu zijn komend seizoen te gast bij College Tour. Dat maakte omroep NTR woensdag bekend.

Ook advocaat Wim Anker, de Amerikaanse auteur David Sedaris en violiste Janine Jansen komen langs voor een gesprek met studenten.

In het programma worden gasten geïnterviewd door studenten, onder leiding van presentator Twan Huys. De vragen van studenten staan volgens NTR centraal. Het komende seizoen telt acht afleveringen.

"We zijn nog met drie andere gasten in onderhandeling", zei Huys woensdagochtend in de radioshow van Giel Beelen op 3fm. Volgens de presentator gaat het om internationale gasten, die worden uitgenodigd in het licht van de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Jon Stewart

Op de suggestie van Jan Jaap van der Wal, die te gast was bij Beelen, dat komiek Jon Stewart langs zou komen, antwoordde Huys bevestigend.

Kuipers trapt het nieuwe seizoen van College Tour af. De aflevering met de astronaut wordt uitgezonden op donderdag 30 augustus om 20.25 uur op Nederland 3. De opnames zijn een dag eerder.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie