Gastrolletje voor zwemmer Ryan Lochte in 90210

LOS ANGELES - De vijfvoudig olympisch zwemkampioen Ryan Lochte gaat later dit jaar een gastrolletje vertolken in de tv-serie 91210.

Dat maakte de Amerikaanse zender CW bekend. De 28-jarige Lochte zal zichzelf spelen in een aflevering die in oktober wordt uitgezonden.

In een verklaring stelt CW: "Toen we vernamen dat Ryan Lochte wel oren had naar een rolletje in 91210, voelde het alsof we een gouden medaille hadden gewonnen. Voor ons zijn alle leden van de Amerikaanse ploeg helden en we voelen ons vereerd dat een van de grootste sterren in onze show wil verschijnen."

Resort

Lochte is in de betreffende aflevering van de tienerserie niet in zijn geliefde zwembad te bewonderen. Volgens CW zal Ryan opduiken in een resort waar de personages Naomi Clark (AnnaLynne McCord) en Max Miller (Josh Zuckerman) vertoeven om hun relatie te verstevigen.

“We hadden gehoopt dat de aflevering plaatsvond tijdens een surfevenement zodat we Ryan in het water konden krijgen. Maar goed, hij verdient wel een beetje rust op het droge”, aldus de verklaring.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie