AMSTERDAM - Liza Sips gaat van de duikplank voor het programma Sterren Springen op Zaterdag

Ook acteurs Kimberley Klaver en Dirk Taat gaan schoonspringen voor het nieuwe SBS-programma, dat dit najaar op televisie te zien is. Dat maakte Shownieuws dinsdagavond bekend.

Eerder werd al bekend dat onder anderen Kelly van der Veer, Patty Brard, Kleine Viezerik en Terror Jaap hun duikkunsten gaan laten zien. Dries Roelvink wordt in het programma de badmeester, hij durft niet van de hoge duikplank af te springen. De presentatie is in handen van Gerard Joling.

Geen vertrouwen

Patty Brard heeft geen vertrouwen in badmeester Dries Roelvink, die heeft beloofd zijn beroemde gele zwembroek aan te trekken voor zijn rol in het programma. "Die man kan je niet eens redden, hij durft niet eens van de duikplank", klaagt Brard in Half 8 Live!. "Ik denk dat hij heel graag in beeld wil, maar dat is ook niets nieuws."

Brard is al hard aan het oefenen voor het programma. "Gisteren maakte ik een stoere salto, en ik heb nu een zere rug", vertelt de zangeres, die hard werkt om er goed uit te zien in haar badpak. "Maar het is wel te gek om te doen."