RIJSWIJK - Na een succesvol tweede seizoen van de misdaadserie Van God Los heeft BNN besloten dat er een derde seizoen komt.

Deze zal vanaf het najaar 2013 te zien zijn. De schrijvers gaan nog deze zomer aan de slag met de voorbereidingen en het is de bedoeling dat er dan nog in dit jaar wordt begonnen met de opnames.

Mark Furstner, de eindredacteur van BNN Drama, is heel trots op de serie. "We laten met de serie zien dat de mix van bekende en minder bekende acteurs samen met jonge talentvolle en meer ervaren makers heel verrassende resultaten oplevert. Dat zorgt niet alleen voor mooie nominaties, maar ook voor lovende reacties bij het publiek en goede kritieken van tv-recensenten."

In de serie staan misdaden centraal die geïnspireerd zijn op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een losstaand verhaal met een andere cast en van andere makers.

In het tweede seizoen van de serie speelden onder andere Johnny de Mol, Chris Zegers, Kim Feenstra, Ruben van der Meer, Huub Smit, Robert de Hoog, Teun Kuilboer, Katja Schuurman, Nicolette Kluijver en Kempi.