RIJSWIJK - Paul de Leeuw is in het najaar te zien in een programma op de Vlaamse commerciële zender VTM. Dat is door de zender bevestigd. 

Zo is te lezen op de website van de Volkskrant.

Wat voor programma Paul daar zal presenteren is nog niet duidelijk, maar zeker is wel dat de presentator enthousiast is. In een filmpje is te zien hoe Paul een rondleiding krijgt van programmadirecteur Jan Segers in de studio's van de zender.

Halverwege het filmpje vertelt Paul dat hij misschien iets gaat doen voor VTM. "Ik vind het nu al heel erg leuk. Wat ik ga doen weet ik nog niet, maar ik ga het wel doen, denk ik..."

2014

Eerder liet De Leeuw weten dat het nog niet zeker is of hij in het nieuwe televisieseizoen terugkeert met zijn programma Paul! "Nou we gaan even kijken hoe we doorgaan, wanneer, met wat en hoe, maar dat is een ander verhaal. Maar in principe gaan we nu even stoppen."

Ook vertelde hij dat hij in 2014 even niet op de tv te zien zal zijn. "Aan het begin van 2014 verdwijn ik even van tv. Maar wat ik op mijn bijna 50e eindelijk weet: de korte termijn is het belangrijkste."