AMSTERDAM - De cast van Dawson's Creek ziet een reünie wel zitten. De 35-jarige James van der Beek, die Dawson in de serie speelde, heeft laten weten dat hij geïnteresseerd is in een vervolg.

Ook andere sterren uit de dramaserie, onder wie Michelle Williams, Joshua Jackson en Katie Holmes, zijn in voor een hereniging.

"Ik ben er helemaal voor om met de oude bende bij elkaar te komen", vertelt Williams aan de Amerikaanse entertainmentsite Vulture. "James heeft mijn e-mail, mijn mobiele nummer, mijn huisnummer." Er is nog wel een probleempje voor de 31-jarige actrice die Jen speelde in de serie. Haar personage is overleden.

Droomscène

"Je kunt het niet doen omdat Jen dood is", vult Jackson aan op de Amerikaanse entertainmentzender E! "Wat zou de show zijn zonder alle karakters?" De 33-jarige acteur, die Pacey in de serie speelde, voelt daarom wel wat voor een droomscène waarin Jen te zien is.

De 34-jarige Katie Holmes, die Joey in de serie speelde, is ook geïnteresseerd in een comeback. "Het zou leuk zijn. Ik heb met zoveel plezier gewerkt aan de show. Iedereen hield van elkaar en ik heb zulke goede herinneringen aan de opnames."