AMSTERDAM- Sebastiaan Labrie gaat voor Veronica een nieuwe reisprogramma presenteren.

"Ik zie de hele wereld, mag de mooie dingen daarvan laten zien en ik word er ook nog voor betaald. What more can you wish for?" Dat vertelt hij aan Spits.

De acteur heeft geen uitgedacht toekomstplan, toch komt hij naar eigen zeggen steeds dichter bij wat hij denkt dat hij moet doen.

Hoewel Labrie van oorsprong acteur is, vindt hij het helemaal niet erg dat hij daar nu even niet aan toekomt. Integendeel zelfs. "Ik merk dat ik veel meer plezier heb in presenteren dan acteren. "

De ex-soapie loopt over van enthousiasme nu hij voor de zender door Zuid-Amerika mag reizen. "Het directe van presenteren en het feit dat ik gewoon vaak met m'n dikke kont in hele mooie buitenlanden dingen mag doen, come on man! Jezus!"

Nadelen

Toen de 42-jarige presentator werd gevraagd voor het programma twijfelde hij geen moment. "Ik was om bij het feit dat ik met oude auto's door Zuid-Amerika mocht gaan lopen rammen en landen mocht zien die ik nog nooit gezien had, zoals Peru, Colombia en Equador."

Over eventuele nadelen dacht hij niet na. De acteur zal namelijk elke dag 10 tot 15 uur in de auto zitten. "Ik ben bijna twee meter en als je dan elke dag in zo'n auto opgevouwen zit, dat gaat je lichaam echt niet grappig vinden", aldus Labrie.