Woensdag 5 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Paul de Leeuw met metropole orkest in de Amsterdamse HMH

Nieuwe show Paul de Leeuw verliest kijkers

AMSTERDAM - De nieuwe show van Paul de Leeuw verliest kijkers. Pau!l startte vorige week met 980 duizend kijkers, zaterdag stemden nog 862 duizend mensen af op De Leeuw.
Door Novum

Ook het nieuwe programma van Jeroen van der Boom, Wedden Dat Ik het Kan, trok minder kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Jeroen van der Boom startte zijn wedshow vorige week met 789 duizend kijkers. Zaterdag bleven nog 724 duizend mensen thuis voor Wedden Dat Ik het Kan.

Ondanks de teruglopende cijfers is Van der Boom ook deze week in zijn nopjes met het aantal kijkers. "Wederom met een megaconcurrentie op de zaterdagavond een heerlijke score", reageert de zanger en presentator via Twitter.

Linda de Mol blijft de kijkcijferkoningin van de zaterdagavond. Ik Hou van Holland was deze week met bijna 2,7 miljoen kijkers wederom het best bekeken programma. Wendy van Dijks Ushi & The Family volgt op de tweede plaats met ruim 1,9 miljoen. Het achtuurjournaal, dat door 1,8 miljoen mensen werd bekeken, maakt de top drie compleet.


Lees meer over:

Paul de LeeuwJeroen van der Boom

Aanbevolen artikelen