AMSTERDAM - Nikkie Plessen is binnenkort te zien in een nieuw datingprogramma van RTL 5. De 26-jarige presentatrice staat vrijgezelle Brabantse dames bij in de show New Chicks: Brabantse Nachten op de Antillen.

"Nee, dit is geen Pauw & Witteman", zegt Nikkie lachend tegen het AD. "Maar wel een serie waarin je deze meiden echt goed leert kennen, in tegenstelling tot De Villa." De Villa is een andere realityshow van RTL 5.

Plessen houdt naar eigen zeggen een oogje in het zeil, roept de dames uit bed of troost ze in moeilijke tijden. "Ik praat zo veel met ze, dat ik op den duur dat Brabantse taaltje ging overnemen."

Villa

New Chicks draait om vijf vrouwen, die in een villa op Curaçao verschillende Nederlandse mannen op bezoek krijgen. Ze mogen zelf bepalen met wie ze hun tweepersoonskamer willen delen.

Aan het eind van elke aflevering moeten de dames kiezen tussen de liefde of op Curaçao blijven. Als ze voor de liefde kiezen, moeten ze de villa verlaten en komt er een nieuwe vrouw in het huis. De show wordt vanaf 1 november uitgezonden.