AMSTERDAM - Caroline Tensen heeft alle vertrouwen in John Williams als nieuwe presentator van Het Spijt Me.

Volgens Tensen, die het programma in de jaren negentig presenteerde, is de show bij Williams in goede handen. RTL blaast Het Spijt Me dit jaar nieuw leven in.

"John heeft me direct opgebeld zodra hij het mocht vertellen", zegt Tensen in een interview met Spits. "Hij zei: ik wil dat je het uit mijn mond hoort. Nou wist ik het al wel, maar ik denk dat het programma in goede handen is bij hem. Ze gaan het niet meer in de studio doen, dus die spannende deur blijft van mij."

Tensen is inmiddels een van de gezichten van de NCRV. De 47-jarige presentatrice is niet van plan die omroep op korte termijn te verlaten. "Ik ben heel blij bij de NCRV en ze zijn ook heel blij met mij. Er zijn maar een paar gezichten voor Nederland 1. Dat ben ik en dat is Joris Linssen, en dat vind ik een eer."

Feestje

Tensen zit dit jaar 25 jaar in vak, maar reden voor een feestje vindt de presentatrice dat niet. "Ben je gek? Wie doet dat nou van mijn collega's? Kijk, als je als artiest 25 jaar in het vak zit, en je hebt zoveel platen gemaakt, dan snap ik dat je iets organiseert. Maar wat moeten wij presentatoren nou?"