AMSTERDAM - Liesbeth List, Rob de Nijs en Imca Marina gaan meedoen in het nieuwe seizoen van Ali B op Volle Toeren.

Dat vertelt Ali B woensdag in RTL Boulevard. Samen met zijn vrienden is Ali B bezig met een nieuw seizoen van het succesvolle programma.

Ook Corry Konings, Ronnie Tober en Armand maken deel uit van het tweede seizoen van Ali B op volle toeren. In dit televisieprogramma laat Ali B iconen uit de Nederlandse muziek kennismaken met rappers uit zijn vriendenkring. Vervolgens maken zij een remake van elkaars nummers.

"Het gaat over de levens van de artiesten van vroeger en nu. En iedereen heeft zijn eigen verhaal, wat dat betreft is elke aflevering anders", vertelt de rapper. "We hebben wel geprobeerd om elke aflevering andere liedjes te maken."

Koning

Ook vertelde de rapper dat hij zich met zijn twee zoontjes de koning te rijk voelt.

"Dit is echt een behoorlijke rijkdom. Als ik een van mijn kinderen in mijn armen heb en de ander bij mijn been, en ik heb mijn hand in zijn haar, dan voel ik me een koning".

Niet makkelijk

De 29-jarige Ali vertelt dat het niet altijd even makkelijk is om zijn gezin te combineren met zijn carrière. "Op een gegeven moment moet je kiezen", vertelt hij. "Dan moet je weg en wil je zoontje dat je blijft. Dat is een dilemma. Hoe blijf ik ambitieus terwijl ik heel tevreden ben?"

Ali B en zijn vrouw Breghje werden in 2009 voor het eerst ouders van hun zoontje Amin. Hun jongste kindje Omar kwam 11 juli ter wereld.