AMSTERDAM - De cast van Oh Oh Cherso blijkt een derde feestbeest rijker. Maandag werd al bekend dat de 20-jarige Gio en de 18-jarige Kayeigh zich hebben aangesloten bij het Haagse gezelschap.

Volgens het AD kan een derde naam worden toegevoegd aan het lijstje: de 26-jarige Thomas uit Brabant.

De zuipgrage Brabo bevindt zich momenteel ook in Chersonissos voor een nieuw seizoen Oh Oh Cherso. Het trio nieuwkomers moet Matsoe Matsoe en Tijgertje doen vergeten.

Matsoe Matsoe was te zien in de eerste reeks Oh Oh Cherso en de opvolger Oh Oh Tirol. Hij zou van zijn vriendin niet mogen meedoen aan een derde reeks.

Winkeldiefstal

Tijgertje sloot zich aan bij de cast voor Oh Oh Tirol, waarin de feestbeesten op wintersport gingen. Het boterde echter niet tussen haar en de andere feestbeesten. Toen ze binnen korte tijd twee keer in de boeien werd geslagen voor winkeldiefstal, was ze niet meer welkom.

In de derde reeks keert het gezelschap terug naar Chersonissos. De serie wordt in het najaar uitgezonden.

Vechtpartijen

Dinsdag werd ook bekend dat het Griekse vakantieoord te lijden heeft gehad onder de serie."In de serie zagen jongeren vechtpartijen, chaos en drukte", zegt een woordvoerder van de Sundio Group dinsdag in Metro. Onder de groep vallen onder meer de reisbureaus GoGo en X-Travel.

Jongeren willen volgens de woordvoerder wel een feestvakantie, maar dan goed georganiseerd en zonder problemen. Uit onderzoek zou blijken dat jongeren Chersonissos te plat en te massaal vinden.

Volgens concurrent Gofun.nl zette de daling bij Chersonissos vorig jaar al in, voordat de serie werd uitgezonden. Een woordvoerder wijt de overstap in Metro aan volggedrag.

Lloret de Mar

Tot vorig jaar was Chersonissos de populairste vakantiebestemming onder Nederlandse jongeren. Nu heeft de Spaanse toeristische badplaats Lloret de Mar de Grieken van de troon gestoten. Chersonissos staat nog wel op de tweede plaats.

De top vijf wordt gecompleteerd door de badplaatsen Albufeira in Portugal, Sunny Beach in Bulgarije en het Spaanse eiland Mallorca.