AMSTERDAM - De meiden van K3 zijn vanaf zaterdag te zien in de nieuwe comedyserie Hallo K3! In de dertiendelige serie tonen de zangeressen wat er bij bekendheid komt kijken en hoe ze dit proberen te combineren met een normaal leven.

De sitcom is bedoeld voor het hele gezin. De Vlaamse Karen en Kristel wonen samen in een appartement, met de Nederlandse Josje in het appartement aan de overkant van de gang.

Onder hen woont Bas, gespeeld door Winston Post uit Goede Tijden, Slechte Tijden en Onderweg Naar Morgen, waar ze allemaal stiekem een oogje op hebben.

Metta Gramberg

Metta Gramberg heeft een rol als de uitbaatster van de koffiebar weten te bemachtigen. De actrice uit Goudkust en Zeg 'ns Aaa vervult in de serie een moederrol voor de meiden van K3. De Vlaamse acteur Jacques Vermeire speelt de behulpzame buurman Marcel.

Hallo K3! wordt vanaf 2 april om 19.00 uur uitgezonden op Nederland 3. De meiden hadden eerder een kinderprogramma bij de TROS, waarin ze kinderen en volwassenen ontvingen die hen op de een of andere manier opvielen.