NUsport goes Diego Maradona. De legendarische oud-topvoetballer wordt op 30 oktober 2010 50 jaar. Aanleiding voor NUsport om een heel nummer van het magazine aan Maradona te wijden. Ook op de website zullen we uitgebreid stilstaan bij dit heuglijke feit.

Als er één voetballer is die voor herinneringen heeft gezorgd die bij tal van sportliefhebbers in het geheugen gegrift staan, is het Maradona wel.

Daarom vragen wij jou als lezer naar jouw favoriete Maradona-moment. Mail vóór vrijdag 15 oktober redactie@nusport.nl in maximaal 400 woorden jouw bijzondere herinnering aan de Argentijn.

Dat mag gaan over het moment waarop je besloot zoonlief Diego te noemen, maar net zo goed over waarom een bepaalde actie van de (oud-)voetballer voor jou zo speciaal is. Dat kan dus op het veld, maar ook daarbuiten hebben plaatsgevonden. Wij staan voor alles open. De leukste inzendingen worden in het magazine en/of op de website gepubliceerd.*

Voor de Maradona-special zijn we daarnaast op zoek naar (bekende) lookalikes van de voormalige nummer tien. Kent u of bent u een dubbelganger van de kleine krullenbol? Laat het ons weten via redactie@nusport.nl! Zet in het onderwerp van de mail 'Maradona'.

Op dinsdag 19 oktober komt de Maradona-special van NUsport uit. Deze editie staat volledig in het teken van de jarige Argentijn. Bestel hem hier alvast. Abonnees ontvangen het magazine automatisch.

*De redactie behoudt zich het recht voor bijdragen in te korten.