AMSTERDAM – Het Nederlandse model Stefan Lankreijer liep tijdens de afgelopen mannenmodeweken in Milaan en Parijs voor het eerst mee in een aantal grote shows. Ook is hij binnenkort te zien in Vogue Japan.

De 19-jarige Lankreijer liep in Milaan mee in shows van onder meer Burberry Prorsum, Salavatore Ferragamo en Z Zegna. In Parijs was hij te zien in de shows van Dior Homme, Kris van Assche en Acne. Het is het eerste buitenlandse seizoen van het Nederlandse model.

Hij poseerde ook voor een campagne van ontwerper Francisco van Benthum en een modeserie voor Vogue Japan, die binnenkort verschijnt.

Internationaal

Lankreijer is geboren in Soest en werd ontdekt terwijl hij aan het stappen was met vrienden. Na een aantal opdrachten in Nederland stelde zijn bureau hem voor aan een aantal internationale contacten, waarna het snel ging met zijn carrière.

Volgens zijn agent heeft hij door de scherpe belijning van zijn gezicht, zijn bijzondere ogen en klassieke trekken alles in zich om een internationaal topmodel te worden.