AMSTERDAM – Ringo Starr heeft voor het nieuwe ‘Canvas that Cares’ initiatief van Timberland een paar laarzen ontworpen. De laarzen worden geveild op eBay en de volledige opbrengst gaat naar WaterAid.

De ex-Beatles drummer decoreerde en signeerde 75 paar Earthkeepers City 6 laarzen die van 1 tot 9 december worden geveild op eBay. Alle opbrengsten gaan naar WaterAid, een non-profit organisatie die werkt aan de verbetering van de waterkwaliteit, riolering en hygiëne in arme gebieden.


Met de veiling van de laarzen lanceert het schoenenmerk ‘Canvas that Cares’, een initiatief dat zich bezig gaat houden met werven van fondsen voor WaterAid. “We zijn erg blij met ons nieuwe initiatief”, zegt Mike Harrison van Timberland. “We kunnen ons geen betere partner voorstellen dan Ringo Starr.”

Toekomst


“WaterAid zorgt al 30 jaar voor schoon water voor de armste mensen ter wereld”, zegt Starr. “Samen met Timberland kan ik nu een bijdrage leveren aan het verbeteren van het leven van deze mensen. Deze laarzen symboliseren dat we stap voor stap werken aan een betere toekomst.”