AMSTERDAM - Audiomerk Bang & Olufsen komt met de EarSet 3i; een nieuwe versie stereo oordopjes, speciaal ontwikkeld voor gebruik met de nieuwste generatie Apple-apparatuur.

Ten opzichte van de eerder uitgebrachte EarSet 3, biedt de EarSet 3i een extra handsfree-functionaliteit.

De oordopjes zijn daarnaast speciaal ontwikkeld om zich aan de contouren van ieder oor aan te passen. Volgens het merk vallen de oordopjes dankzij de ergonomische pasvorm 'vrijwel nooit uit het oor, zelfs niet tijdens het sporten'.

De dynamische full-tone luidsprekers zijn gemonteerd op een telescopische stang en zijn gemaakt volgens het 'open luidspreker principe'. De luisteraar is daardoor niet volledig van de buitenwereld afgesloten.

Knoppen

Op de kabel bevinden zich ook twee strategisch geplaatste knoppen en de microfoon. Met de bedieningsknop kunnen gebruikers van een iPhone, iPad en iPod eenvoudig door hun muziekcollectie bladeren.

Met de haakschakelaar kunnen gesprekken worden aangenomen, beëindigd, afgewezen of in de wacht worden gezet. De oordopjes zijn gemaakt van geborsteld aluminium en afgewerkt met een speciale soft-touch rubberen coating.