Massaal watergevecht op Lowlands

BIDDINGHUIZEN - De organisatie van muziekfestival Lowlands heeft de bezoekers laten weten dat waterpistooltjes het terrein op mogen en dat is met de verwachte tropische temperaturen vragen om een watergevecht.

Op Facebook is een evenement aangemaakt om zaterdagmiddag een massaal watergevecht te houden, ruim 9000 mensen hebben aangegeven dat ze eraan mee doen.

Het evenement is georganiseerd door Ferry Ploeger, of zoals hij zichzelf noemt: ''een zongebruinde, goedgemutste Lowlandsganger".

Alpha-tent

Hij was op zoek naar een leuk attribuut om mee te nemen naar het muziekfestival. ''Ik zag een waterpistool en heb bij de organisatie nagevraagd of die toegestaan zijn op het terrein. Toen dat het geval bleek, is het idee voor een legendarisch watergevecht ontstaan."

Afgelopen dinsdag maakte hij het evenement aan op Facebook en donderdagavond stond de teller al op ruim 9000 deelnemers.

Het is de bedoeling dat alle deelnemers zaterdagmiddag bij de dameswc’s voor de Alpha-tent verzamelen ''om daarna hét waterballet in volle gang te starten".

Het 3-daagse muziekfestival Lowlands begint vrijdag.

Alles over Lowlands in onze special

Lees meer over:

NUwerk

Tip de redactie